jueves, 10 de enero de 2013

Sin parada

Prueba que demuestra que la velocidad provoca la inconsistencia de la materia y su cambio de estado a una fase de mayor transparencia. Cosas a las que dedica uno el tiempo cuando espera el tren.

---
Vernazza, Liguria (Italia).


2 comentarios:

 1. Qué xula Santi, m'agraden les fotos en les que es pot veure l'estatic i el moviment alhora. he donat també una ullada a les que m'he perdut aquests dies i dier-te que també m'han agradat moltíssim. una abraçada.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Gràcies! M'agrada que t'agradin. El que volia amb aquesta foto era captar la "transparència" d'algo tan gran i sòlid com un tren. Vaig enquadrar i enfocar les cases del fons del carrer, y vaig esperar que passés un tren per disparar. La veritat és que van ser tres els que van passar fins que va sortir la foto que volia, que és aquesta.

   Una abraçada!

   Eliminar