miércoles, 11 de septiembre de 2013

La Via Catalana

Avui s'ha superat amb escreix la mobilització de la Diada del 2012. M'ha commogut enormement comprovar com es mobilitza tot un poble per assolir una fita gairebé inassolible. Perquè després diguin que la societat no es mou. Famílies senceres amb els seus nens i els seus avis, amb les seves mans unides al llarg de tota la costa catalana, des de França fins a la Comunitat Valenciana, i que s'ha pogut endinsar una mica en aquests territoris. Tots ells demanant només una cosa: la independència.

Hoy se ha superado con creces la movilización de la Diada del 2012. Me ha conmovido enormemente comprobar cómo se moviliza todo un pueblo para conseguir una meta casi inalcanzable. Para que luego digan que la sociedad no se mueve. Familias enteras con sus niños y sus abuelos, con sus manos unidas a lo largo de toda la costa catalana, desde Francia hasta la Comunidad Valenciana, y que se ha podido adentrar un poco en esos territorios. Todos ellos pidiendo sólo una cosa: la independencia.

Today it has far exceeded the mobilization of catalan Diada 2012. I was greatly shocked to see how an entire people are mobilized to achieve an almost unattainable goal. And they say that society does not move. Whole families with their children and their grandparents, with their hands joined along the Catalan coast from France to Valencia, and has been able to enter a bit in those territories. They asked only one thing: independence.

---
11/09/2013 - Via Catalana Tram 746
Carrer Sardenya, Barcelona.


Aquí el reportaje fotográfico resultante:


2 comentarios:

  1. Doncs jo era a Namíbia en aquell i, tot i que m'ho perdut físicament, no m'ho vaig perdre emocionalment ni tampoc informativament, ja que va coincidir en un dels pocs dies que podia disposar de Whifi i vaig seguir les notícies de La Vanguardia (d'amagat de la resta del grup que eren de la península),

    ResponderEliminar